Lapiniai kopūstai: kodėl tai – supermaistas?
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Maistas neturėtų būti pagrindinis švenčių akcentas (receptai)1
Kalėdos – laikotarpis, kai švenčiame daug, valgome daug, tad daugelis jau dabar pradeda planuoti šventinį valgiaraštį. Maisto tinklaraščio „Valgykime sveikiau“ autorė Jūratė Navikienė norintiems gerai jaus...
-
Gardūs patiekalai, kurie patiks ne vien mažiesiems (receptai)
Atvėsus orams vis mieliau lauko pramogas iškeičiame į jaukų pasisėdėjimą namuose, o idealia vakaro pramoga tampa geras filmas, sušildantis patiekalas ar gardus desertas. Būtent tokiems kulinariniams eksperimentams kviečia TV3 laidos &bdq...
-
Tinklaraštininkę į virtuvę atvedė anūkė (receptai)2
Feisbuko paskyros „Gamink su Audrone“ kūrėjos Audronės Zemenskienės kredo: nešvaistyk maisto! Savo paskyroje ji dalijasi nesudėtingų, nebrangių patiekalų receptais, kurių gali pasigaminti kiekvienas, gal todėl ir sekėjų sulaukia ...
-
G. Barauskienė: iš obuolių galima ne tik pyragus kepti (receptai)
„Obuolių mano namuose visuomet yra“, – tvirtina žinoma maisto fotografė Giedrė Barauskienė. Meilė šiam vaisiui ją ir įkvėpė sukurti kulinarijos knygą „Viskas iš obuolių“ – kad visi galėtų sužinot...
-
Moliūgas – gardžiausia rudens daržovė (receptai)3
Rudens sezonas neįsivaizduojamas be ryškiaspalvių moliūgų ir jų patiekalų. Ši daržovė turi neišsemiamų galimybių, todėl verta ištrūkti iš įprasto valgiaraščio rutinos. Kurti naujus patiekalus iš mo...
-
Skani įžanga į energingą dieną1
Avižinė košė pusryčiams – greitas, skanus ir, svarbiausia, vertingas valgis. Joje gausu tirpiųjų skaidulų, kurios padeda sumažinti cholesterolį ir stabilizuoti cukraus kiekį kraujyje, nemažai baltymų ir mineralinių medžiagų, įvairi...
-
Svarbu galvoti, ką valgome ir kuo tas maistas naudingas
Trenere sporto klube dirbanti Gytė Karčiauskienė ne tik padeda moterims ir vyrams fiziškai geriau jaustis, bet ir mielai dalijasi žiniomis apie sveiką mitybą ir sveikatai palankesniais receptais – instagrame ji yra sukūrusi paskyrą gamink_...
-
Maisto tinklaraštininkę dalytis receptais paskatino draugės
„Vieni medituoja, kiti tapo, o aš gaminu ir taip atsipalaiduoju“, – sako maisto tinklaraščio „Neatrasti skoniai“ kūrėja Laura Grikienė. Visada mėgusi gražiai patiekti maistą ir dalydamasi savo receptais instag...
-
Tinklaraštininkės tikslas – išmokyti žmones džiaugtis maistu17
Kaunietė Eiminta Gelažnikaitė – diplomuota maisto produktų technologė, mitybos specialistė. Jos aistra – konditerija. Vis dėlto buvo metas, kai dėl suapvalėjusių kūno formų kaltino saldumynus. Tuomet griebėsi sporto ir, kaip manė, sve...
-
A. Širinskienė receptų neužsirašinėja: viską deda iš širdies ir iš akies7
Ruduo – derliaus nuėmimo metas. Nors jau prieš kurį laiką paliko valstiečių partiją, nuosavoje sodyboje gyvenanti Seimo narė Agnė Širinskienė turi daugybę valstietiškų darbų. ...
Mazafaki
??