Gurmanai liko alkani: mažytė antienos porcija pas žymų šefą – 260 svarų

  • Teksto dydis:

Žymus šefas Gordon Ramsay sulaukė kritikos dėl savo mažyčio patiekalo kainos. Klientai pasipiktinę – esą pakeliui namo jiems reikia sustoti picos, skelbia „Mirror“.

57 metų televizijos šefas savo restorane „Gordon Ramsay“, esančiame Čelsyje, vakarų Londone, patiekė 14 dienų brandintą antį. Už patiekalą klientai turi sumokėti 260 svarų sterlingų, tačiau kai kurie anties porciją palygino su „žiurkėno“ dydžio patiekalu. Pastebima, jog šio patiekalo nėra pagrindiniame G. Ramsay restorano meniu, tačiau, kaip manoma, jis yra įtrauktas į trijų „Michelin“ žvaigždučių restorano „Carte Blanche“ meniu.

Minimalistinis anties gabalas padėtas ant didžiulės baltos lėkštės kartu su nedideliu daržovių garnyru. Portalas skelbia, kad daugelis lojalių klientų liko šokiruoti porcijos dydžiu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Ar tai porcija žiurkėnui?“ – pyktį liejo vienas iš restorano lankytojų.

Jam pritarė ir kitas pasipiktinęs klientas, kuris sakė, kad kaina už tokią porciją – tiesiog neadekvati.

„Išleidęs nemažai keliems kąsneliams, pakeliui namo dar turėsiu pasiimti picą“, – komentavo jis.

Tarp replikų pasitaikė ir šmaikštūs juokeliai.

„O kur po to eisime vakarieniauti?“ – juokavo žmogus.

LNK.lt primena, kad 2023 m. sausio mėn. duomenimis, A. Ramsay turi 58 restoranus įvairiose pasaulio vietose, tokiose kaip Jungtinėje Karalystėje, Prancūzijoje, Dubajuje, Singapūre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramsay

Ramsay portretas
Šūdus čia dedat

Alio

Alio portretas
Vėjai ir nieko gero.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių